fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Subjugarea lui Shane McKade” de Nora Roberts

subjugarea lui shane mackadeVineri, 5 februarie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul “Subjugarea lui Shane McKade” de Nora Roberts, al patrulea volum al seriei “Fratii McKade”. Romanul impreuna cu revista va putea fi achizitionat la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

Spre deosebire de frații săi mai mari, Shane e foarte atașat de pământurile care s-au transmis în familie de la o generație la alta și de care se ocupă cu devotament și pricepere.
Este cunoscut în tot ținutul drept un crai pe care femeile îl adoră, însă nu reușesc să-l prindă în mrejele căsătoriei.

Rebecca Knight și-a petrecut întreaga viață adunând titluri universitare prestigioase. De curând, a hotărât să-și schimbe radical nu doar domeniul de studiu, orientându-se spre fenomenele paranormale, ci și înfățișarea de tocilară tipică, transformându-se într-o tânără elegantă și plină de farmec.

Preocupările academice o îndreaptă spre Antietam, orășel din Maryland unde, în 1862, a avut loc una dintre cele mai sângeroase bătălii ale Războiului Civil american. Discuțiile cu membrii clanului MacKade, gazdele sale, îi indică o conexiune stranie între aceștia și strămoșii lor din urmă cu un secol și jumătate. Shane este singurul care afirmă categoric că nu a perceput nici o prezență supranaturală, dar spune oare adevărul? Între fermierul pragmatic și cercetătoarea genială, dar fără pic de experiență de viață ia naștere o legătură fragilă. Oare zilele de burlac convins ale lui Shane sunt numărate?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Editura Adenium

Editura Adenium a lansat noua platformă online

Next Article
carti pentru suflet

"Carti pentru suflet", o noua colectie de la revista Click! pentru femei

Related Posts

Total
0
Share