fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Subjugarea lui Shane McKade” de Nora Roberts

subjugarea lui shane mackadeVineri, 5 februarie, revista Libertatea pentru femei ne bookura cu romanul “Subjugarea lui Shane McKade” de , al patrulea volum al seriei “Fratii McKade”. Romanul impreuna cu revista va putea fi achizitionat la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

Spre deosebire de frații săi mai mari, Shane e foarte atașat de pământurile care s-au transmis în familie de la o generație la alta și de care se ocupă cu devotament și pricepere.
Este cunoscut în tot ținutul drept un crai pe care femeile îl adoră, însă nu reușesc să-l prindă în mrejele căsătoriei.

Rebecca Knight și-a petrecut întreaga viață adunând titluri universitare prestigioase. De curând, a hotărât să-și schimbe radical nu doar domeniul de studiu, orientându-se spre fenomenele paranormale, ci și înfățișarea de tocilară tipică, transformându-se într-o tânără elegantă și plină de farmec.

Preocupările academice o îndreaptă spre Antietam, orășel din Maryland unde, în 1862, a avut loc una dintre cele mai sângeroase bătălii ale Războiului Civil american. Discuțiile cu membrii clanului MacKade, gazdele sale, îi indică o conexiune stranie între aceștia și strămoșii lor din urmă cu un secol și jumătate. Shane este singurul care afirmă categoric că nu a perceput nici o prezență supranaturală, dar spune oare adevărul? Între fermierul pragmatic și cercetătoarea genială, dar fără pic de experiență de viață ia naștere o legătură fragilă. Oare zilele de burlac convins ale lui Shane sunt numărate?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Editura Adenium

Editura Adenium a lansat noua platformă online

Next Article
carti pentru suflet

"Carti pentru suflet", o noua colectie de la revista Click! pentru femei

Related Posts

Total
0
Share