fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: “Un aranjament neasteptat”, de Elle Daniels

un-aranjament-neasteptatDe sambata, 6 decembrie, a aparut impreuna cu ziarul Libertatea o noua carte din colectia “Iubiri de poveste”, romanul de debut al autoarei Elle Daniels, “Un aranjament neasteptat”.

Despre carte:

Marcus Bradley, marchizul de Fleetwood, a jurat să nu se însoare niciodată. Dar, disperat să îşi salveze sora de căsătoria aranjată de tatăl lor cu un om înfiorător, are nevoie să-și găsească rapid o soţie ‒ şi nu una oarecare, ci o moştenitoare avută, care să aibă banii necesari pentru a răscumpăra libertatea surorii lui. Când în sfârșit reușește, o pierde pe neașteptate ‒ din cauza unei femei mult prea băgăcioase, cu idei nebuneşti despre „dragostea adevărată“, care o ajută pe logodnica lui să fugă cu un alt bărbat. Acum are nevoie de o înlocuitoare și, desigur, nu există decât o persoană potrivită să-l ajute să-şi ducă planul la îndeplinire – femeia care l-a făcut să piardă prima ocazie.

Danielle Strafford consideră că toată lumea merită o poveste de dragoste cu final fericit. Chiar şi monstruosul marchiz de Fleetwood, cu chipul brăzdat de cicatrice şi cu o reputaţie pe măsura aspectului. Nu că acesta i-ar fi lăsat vreo alternativă – dacă nu-l ajută, prin orice mijloace, să facă rost de soţia dorită, are de gând să-i dea în vileag scandalosul secret.

Însă interesul lui Marcus faţă de orice altă femeie se stinge treptat pe măsură ce petrece tot mai mult timp în compania lui Danielle. Dar Bestia, căci asta este porecla pe care i-a atras-o propria înfăţişare, are o misiune imposibilă: trebuie să evite să-şi piardă inima din cauza unei Frumoase care nu i-a fost hărăzită.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Manifestul unui prost nostalgic

Next Article

Mircea Cartarescu - castigatorul prestigiosului premiu Leipziger Buchpreis zur Europäischen Verständigung 2015

Related Posts

Total
0
Share