fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: “Un duce doar pentru mine” de Kelly Bowen

un-duceDe sambata, 22 august, ziarul Libertatea are ca insert romanul “Un duce doar pentru mine” de Kelly Bowen care face parte din colectia “Iubiri de poveste”. Ziarul impreuna cu cartea vor putea fi achizitionate de la toate punctele de difuzare a presei la pretul de 13,99 lei.

Descrierea cartii:

Calmă, rece, serioasă, Gisele Whitby stăpânește la perfecție arta de a părea altcineva decât este în realitate – însăși supraviețuirea ei depinde de asta. Cu ani în urmă, pentru a scăpa de un soț abuziv și de înalta societate care prefera să vadă doar aparențele, Gisele și-a înscenat o moarte spectaculoasă. Însă acum trebuie să-se întoarcă în lumea pe care a părăsit-o, riscând să-i fie dezvăluită adevărata identitate, pentru a salva o tânără inocentă de aceeași soartă crudă pe care a îndurat-o și ea. Pentru asta are nevoie de un bărbat suficient de curajos care să fie de acord cu planul ei nebunesc, iar soluția salvatoare apare sub cea mai neobișnuită formă. Căci pentru Jamie Montcrief nu este prima dată când se trezește gol și confuz după o noapte de beție. Este totuși prima dată când o femeie de o frumusețe uluitoare îi propune să-l angajeze pentru o misiune ce implică o înșelătorie plină de șiretenie și o salvare îndrăzneață.

Pentru amândoi însă, planul rezervă și surprize. Căci Jamie dovedește și un talent neobișnuit… pentru a dărâma zidurile atent construite de Gisele în jurul propriei inimi și a-i trezi la viață cele mai ascunse dorințe; iar Jamie se implică nu doar într-un plan periculos și palpitant… ci și într-o relație care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Tabachera din Bagombo, de Kurt Vonnegut

Next Article

Alte cinci plimbări prin cartier, de Gonçalo M. Tavares

Related Posts

Total
0
Share