fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti cu Libertatea: Un inger pazitor, de Amanda Quick

un inger pazitorVineri, 26 februarie, revista Libertatea pentru femei ne aduce ca insert romanul Un inger pazitor de Amanda Quick, un roman interesant care ne va tine in suspans. Cartea impreuna cu revista vor putea fi cumparate la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

În urmă cu treisprezece ani, Lucy Sheridan a trecut printr-o experiență bizară: abia ajunsese la cea mai grozavă petrecere din Summer River, orășelul unde își petrecea vacanța, că Mason Fletcher, un băiat ceva mai mare ca ea, dar mult mai matur, a obligat-o să se întoarcă acasă. A doua zi, mătușa ei a condus-o la aeroport, interzicându-i s-o mai viziteze.

Acum, după ce mătușa ei și-a pierdut viața într-un accident de mașină, Lucy află că în noaptea aceea Mason a salvat-o de la o soartă cruntă. Pe de altă parte, organizatorul petrecerii fatidice, Tristan Brinker, a dispărut, iar corpul nu i-a fost găsit.

Multe s-au schimbat în toți anii aceștia. Lucy a devenit expertă în genealogie judiciară, iar Mason a înființat o firmă specializată în soluționarea crimelor clasate cu autor necunoscut. Regăsirea celor doi este marcată de o înlănțuire rapidă a evenimentelor, de la găsirea unui cadavru în șemineu la acutizarea luptei pentru putere în sânul familiei Colfax, cea mai bogată din zonă. Lucy se trezește amenințată din toate părțile, astfel că Mason va trebui să joace încă o dată rolul de înger păzitor.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
2 comments

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Flash-uri din sens opus

De unde cumpăr Flash-uri din sens opus, de Marian Godină?

Next Article
contele de monte cristo

Contele de Monte Cristo (volumul II), împreună cu Libertatea

Related Posts

Total
0
Share