fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea: Un viconte pentru o lady, de Joanna Shupe

un viconte pentru o ladyAstazi, 30 ianuarie, ziarul Libertatea ne aduca ca insert romanul Un viconte pentru o lady de Joanna Shupe, al treilea volum al seriei Minciuni periculoase din care mai fac parte romanele Ducesa curtezana si Contesa libertina. Romanul va putea fi achizitionat la pretul de 13,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii Un viconte pentru o lady

Lady Sophia Barnes se aventurează prin zonele rău famate ale Londrei, deghizată în bărbat oferind protecție oamenilor săraci, dar și prostituatelor din bordelurile londoneze, renumite pentru jocurile de noroc. Încercând să-l descopere pe criminalul în serie care face victime în rândul femeilor decăzute, ea ignoră pericolele și nu ezită să accepte provocarea la duel a unor bărbați, ca și când ar fi egala lor. Pentru aceasta însă are nevoie de ajutorul lordului Quint, care să o învețe să mânuiască arma, deși el este bărbatul care i-a frânt inima cu ani în urmă.

Ultimul lucru de care Damien Beecham, vicontele Quint, are nevoie acum este intrarea în viața lui a frumoasei Sophie – o femeie pe care nu a încetat vreodată să o iubească şi care acum îi adresează o cerere absurdă şi periculoasă. Quint duce o luptă atât cu el însuși, cât și cu sentimentele pe care le nutrește față de Sophie, o luptă la fel de zadarnică precum împiedicarea planului ei neobişnuit. Astfel, nu va dura mult până când Quint se vede nevoit să accepte inevitabilul adevăr – viaţa lui nu mai are valoare dacă nu o poate trăi alături Sophie…

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Tu ce citești când ești acolo, la toaletă? :)

Next Article
orasul si literatura

Prima ediție a Festivalului Internațional Orașul și Literatura (4-7 februarie 2016)

Related Posts

Total
0
Share