fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu Libertatea : “Vecinul perfect” de Nora Roberts

vecinul perfectColectia “Carti romantice” continua cu volumul “Vecinul perfect” de Nora Roberts, o autoare foarte apreciata de iubitorii de carti romantice. Cartea va aparea vineri, 4 noiembrie, impreuna cu revista “Libertatea pentru femei” la pretul de 9,99 lei. “Vecinul perfect” de Nora Roberts este ultimul volum al seriei “Familia MacGregor” si include si nuvela “Iubirea invinge”.

Descrierea cartii:

La New York, oamenii obișnuiesc în general să își ignore vecinii. Aceasta este însă o regulă pe care Cybil Campbell n-a învățat-o niciodată și nici nu a putut s-o accepte. Când bruneta veselă bate la ușa bărbatului care abia s-a mutat în apartamentul de alături, se așteaptă să lege cu el o relație de prietenie; la urma urmei, reușește să se înțeleagă foarte bine cu toți ceilalți locatari din bloc.

Preston McQuinn nu este interesat de conversații banale. Se află în Manhattan doar cât să termine o lucrare și intenționează să plece cât mai repede cu putință – hotărâre care îi slăbește pe măsură ce firea simpatică a lui Cybil și ochii ei mari și verzi îi captează interesul.

Încercând să uite că inima i-a fost frântă, Preston vrea să se țină departe de fermecătoarea lui vecină… dar eșuează lamentabil. Cybil este intrigată de bărbatul misterios și chipeș, pasionat de saxofon. Dar cum va reacționa când va descoperi că el a mințit-o din prima clipă când s-au cunoscut?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Crăciunul cititorilor

Crăciunul cititorilor: 50% reducere la bestsellerurile și noutățile Editurii ALL

Next Article
Viața cu sora mea Madonna

Viața cu sora mea Madonna, de Christopher Ciccone, Wendy Leigh

Related Posts

Total
0
Share