fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O mica discutie: carti ieftine si cheltuieli de transport sau transport gratuit…

how-to-gift-idea-booksCu totii ne dorim conditii ideale pentru a ne mari biblioteca cu lecturi extraordinare. Intrebarea de azi, mica noastra dilema, ar fi: vrem carti ieftine si sa platim cativa lei pe transport sau apreciem eforturile unei librarii de a ne oferi transport gratuit la orice carte si cumparam mai mult de acolo?

Pentru cei care cauta carti constant se pare ca ambele variante sunt de luat in calcul: intr-un loc, cum ar fi acesta, gasim carti ieftine tot timpul, promotii constante si oferte extrem de generoase (plus cadouri dragute foc), pe cand la libris, de exemplu, transportul este gratuit la orice comanda, indiferent de valoare.

Concurenta dintre librariile online nu poate decat sa ne bookure, avem astfel parte de conditii din ce in ce mai bune si preturi tot mai mici la carti excelente. Daca ne si obisnuim sa urmarim “piata” librariilor online putem avea surprize dintre cele mai placute aproape in fiecare zi.

Cum noi urmarim aceasta piata, gasiti pe bookuria, zilnic, cele mai interesante si frumoase oferte si reduceri la carti. Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla va propunem sa va abonati aici la alerta noastra zilnica. Primiti direct pe e-mail titlurile din fiecare zi.

Pentru cei care vor sa verifice constant preturile la carti din mai multe librarii online avem, precum multi dintre prietenii nostri stiu, si un frumos comparator de preturi la carti pe care va invitam sa-l folositi cu maxima incredere. Cu bookurie chiar :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

30 de carti romantice cu 83% reducere + Cutie CADOU

Next Article

50% reducere la orice carte. Vezi codul

Related Posts

Total
0
Share