fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cărți la chioșc: 3 romane de la Editura Litera

Cărți la chioșc

În săptămâna 10-16 ianuarie 2022, la chioșcurile de presă din țară ajung mai multe cărți din portofoliul Editurii Litera. Săptămâna aceasta ne putem  delecta cu romanele Ipoteza iubirii de Ali Hazelwood, Coroana de oase aurite de Jennifer L. Armentrout și Bluebird de Sharon Cameron.

Ipoteza Iubirii, de Ali Hazelwood (marți, 11 Ianuarie 2022)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la prețul de 49,90 lei!

Olive Smith este în anul al treilea de doctorat la Universitatea Stanford și nu crede în relațiile romantice de durată. Dar prietena ei cea mai bună este convinsă de importanța iubirii, așa că, pentru a o convinge pe Anh că se întâlnește cu cineva și că este pe drumul cel bun pentru a fi fericită până la adânci bătrâneți, Olive trebuie să ia o hotărâre. Oamenii de știință au nevoie de dovezi. Așadar, ca orice biolog care se respectă, Olive intră în panică și se sărută cu primul bărbat pe care îl vede.

Coroana de oase aurite, de Jennifer L. Armentrout  (joi, 13 ianuarie 2022)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la prețul de 69,90 lei!

Poppy nu a visat niciodată că avea să găsească dragostea pe care o împărtășește acum cu Prințul Casteel. Își dorește să își savureze fericirea alături de el, dar mai întâi trebuie să îl elibereze pe fratele lui și să îl găsească pe al ei, o misiune periculoasă, ale cărei urmări sunt greu de anticipat. Fiindcă Poppy este Aleasa, Cea Binecuvântată. Adevărata conducătoare a Atlantiei. Prin vene îi curge sângele Regelui Zeilor, iar coroana și regatul sunt ale ei de drept.

Bluebird, de Sharon Cameron (vineri, 14 Ianuarie 2022)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la prețul de 29,99 lei!

În anul 1946, Eva lasă în urmă ruinele Berlinului în favoarea străzilor din New York, pășind dintr-un război traumatizant și mistuitor în altul, cu mult mai rece, în care puterea e mai importantă decât principiile, iar minciunile sunt mai răspândite decât adevărul. Eva deține cheia unui secret mortal: Proiectul Bluebird, un experiment teribil din lagărelele de concentrare, capabil să răstoarne balanța puterii în lume. Atât americanii, cât și sovieticii vor să pună mâna pe Bluebird, dar nimeni n-ar trebui să aibă acces vreodată la așa ceva. Dar Eva n-a venit în America pentru secrete sau putere. N-a venit nici măcar pentru a-și construi o nouă viață. Singurul motiv pentru care se află aici este să facă dreptate.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Bookilipir

Bookilipir Litera - reduceri până la 70% + Carte Cadou

Next Article
Wes Anderson

Regizorul Wes Anderson lucrează la o adaptare după Roald Dahl pentru Netflix

Related Posts

Total
0
Share