fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți Litera: Captivi în timp, de Rysa Walker la chioșcurile de presă

Captivi în timp

Vineri, 8 noiembrie, apare romanul Captivi în timp, de Rysa Walker la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 19.99 lei.

Aflând că nu mai are mult de trăit, bunica lui Kate îi încredințează nepoatei ei de șaisprezece ani un medalion albastru straniu, care are puterea de a-i permite să călătorească în timp. La început sceptică, adolescenta descoperă în cele din urmă că bunica spune adevărul și că acest dar vine de undeva din străfundurile ființei ei: chiar din ADN.

Uimirea lui Kate se transformă în spaimă în momentul în care o crimă comisă cu mulți ani în urmă, în 1893, la Expoziția universală de la Chicago, îi pune viața în pericol; dacă nu se va întoarce în trecut s-o împiedice, viitorul omenirii va avea de suferit… Mai mult, pentru a modifica spațiul temporal i se impune un sacrificiu dureros: dacă reușește, băiatul de care e îndrăgostită nu va mai avea nicio amintire legată de existența ei.

Va putea oare Kate să-și ducă misiunea la bun sfârșit? Ceea ce se întâmplă nu este nicidecum rodul hazardului, ci al unui proiect teribil, orchestrat la cel mai înalt nivel…

„Personaje minunate, descrieri impecabile, o miză incredibil de puternică, acțiune, romantism și călătorii în timp. Nu am cuvinte să recomand mai călduros această carte. E absolut uimitoare.“ – The Bibliophile’s Corner

bogdan
Total
14
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
tombola

Tombola Libris: castiga un City Break pentru 2 persoane la Viena

Next Article
Istoria secretă a seniorului din Musashi

Istoria secretă a seniorului din Musashi, de Junichiro Tanizaki

Related Posts

Total
14
Share