fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cărți Litera la chioșcuri în această săptămână

Editura Litera continuă seria cărților ce pot fi cumpărate de la chioșcurile de presă cu câteva apariții extrem de inetersante. Mai jos regăsiți titlurile și datele de apariție pentru această săptămână. Cărțile sunt disponibile la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei/titlu.

MIERCURI, 17 MARTIE 2021, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ APARE VINDECAREA EMOȚIONALĂ DE OSHO

Vezi mai multe detalii despre carte

Cum împăcăm nevoia noastră de a ne exprima emoţiile cu dorinţa de a-i proteja pe alţii? Mult prea des ne găsim prinşi în dilema exprimare versus reprimare. Ne temem că dacă ne exprimăm adevărate­le sentimente îi vom răni şi îndepărta pe cei apropiaţi nouă. Dar, reprimându-ne emoţiile – chiar şi sub imaginea binevoitoare a „autocontrolului“ –, riscăm doar să ne rănim pe noi înşine.

JOI, 18 MARTIE 2021, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ DIN ȚARĂ APARE MINCIUNI NEVINOVATE DE H. HUNTING

Vezi mai multe detalii despre carte

Am transformat cuvintele în săbii. Și am secerat-o. Am împlântat lama în ea și m-am uitat cum se prăbușea. I-am zis că niciodată nu o voi face să sufere și tot am rănit-o. Peste ani, mă confrunt cu toate minciunile nevinovate, cu neadevărurile, cu falsele realități, cu răul pe care l-am făcut, când nu voiam decât să-mi hrănesc obsesia. Lavender Waters este prințesa din turn. Până și numele ei este esența basmelor. Înainte, eu eram cel care o salva. De fiecare dată. Dar nu mai vreau s-o salvez. Vreau doar să pretind că acele minciuni reprezintă adevărul.

VINERI, 19 MARTIE 2021, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ APARE CARTEA JOCURI DE OGLINZI DE AGATHA CHRISTIE

Vezi mai multe detalii despre carte

Jane Marple e copleșită de un sentiment de rău augur când merge să o viziteze pe vechea ei prietenă, Carrie Louise, la conacul victorian unde aceasta locuiește împreună cu familia. Clădirea slujește și drept centru de reabilitare pentru tineri delincvenți.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Adelin Petrișor

Adelin Petrișor: “Atunci am zis să merg eu după foștii telespectatori și singura soluție să îi găsesc a fost în librării”

Next Article
Festivalul de primăvară al Editurilor din România

Festivalul de primăvară al Editurilor din România (campanie Elefant)

Related Posts

Total
0
Share