fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cărți noi la chioșcuri în săptămâna 15 – 21 februarie

În perioada 15–21 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apar cărțile Cele patru vânturi de Kristin Hannah, 2030: Cum vor afecta și vor remodela viitorul actualele tendințe majore de Mauro Guillén și Ceasul rău pe strada Hickory de Agatha Christie.

MARȚI, 16 FEBRUARIE 2021, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ AJUNGE ROMANUL CELE PATRU VÂNTURI, SCRIS DE KRISTIN HANNAH

Vezi mai multe detaii

Apărut la Editura Litera în colecția Blue Moon, Cele patru vânturi este un portret înduioșător al Americii și al visului american, văzute prin ochii unei femei de nezdruncinat, ale cărei curaj și putere de sacrificiu sunt definitorii pentru o întreagă generație.

MIERCURI, 17 FEBRUARIE 2021, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ DIN ȚARĂ AJUNGE CARTEA 2030: CUM VOR AFECTA ȘI VOR REMODELA VIITORUL ACTUALELE TENDINȚE MAJORE, SCRISĂ DE MAURO GUILLÉN

Vezi mai multe detalii

Apărut la Editura Litera în colecția Kronika, 2030Cum vor afecta și vor remodela viitorul actualele tendințe majore este un ghid remarcabil al schimbărilor care urmează și un exercițiu de „gândire laterală“ care revoluționează felul cum privim schimbările cataclismice (catastrofale vrei să zici? sau dramatice, violente?) și consecințele lor.

VINERI, 19 FEBRUARIE 2021, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ DIN ȚARĂ AJUNGE CARTEA CEASUL RĂU DE PE STRADA HICKORY, SCRISĂ DE AGATHA CHRISTIE

Vezi mai multe detalii

Apărută la Editura Litera în colecția Buzz Books, cartea Ceasul rău de pe strada Hickory surprinde un caz de cleptomanie, într-un cămin de studenți, care se dovedește a fi, de fapt, mult mai complex.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
O altă poveste de iubire

Recenzie: O altă poveste de iubire, de Vasi Rădulescu

Next Article
2+1 Gratuit

Promoție Elefant: 2+1 Gratuit la mii de cărți

Related Posts

Total
0
Share