fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți romantice cu Libertatea pentru femei (apariții în august)

cărți romantice

Editura Litera și revista Libertatea pentru femei au pregătit iubitoarelor de cărți romantice câteva apariții ”de foc” în luna august. Mai jos găsești titlurile și datele de apariție, precum și câteva mici descrieri pentru fiecare carte. Cărțile vor putea fi cumpărate de la chioșcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru femei.

Acum și pentru totdeauna” de Nora Roberts – 5 august

Al cincilea volum din seria MacGregors, ne oferă povestea plină de tandrețe și surprize dintre Daniel MacGregor și soția sa, Anna.

”Dragostea e oarbă” de Amanda Quick – 12 august

Cartea Amandei ne transpune în universul plin de pericole al negustorilor de artă și aduce în prim plan o altă temă îndrăgită a autoarei: clarviziunea. Eroul cărții, magnatul J. Trask încearcă să răzbune moartea tatăului său, după 12 ani, dar se lovește de forțe oculte pe care nu le bănuia în localitatea sa de baștină.

”O iubire neașteptată” de Sonali Dev – 19 august

Povestea dintre Ria și Vikram este plină de tandrețe și pasiune explozivă, dar viața lor, între India și America, nu este deloc simplă. Totul se complică atunci când nu te simți bine în propria piele!

”Dorința” de Mary Balogh – 26 august

Acțiunea se petrece în prima jumătate a secolului al XIX-lea, când are loc prima mișcare politică revoluționară de masă din Anglia, prin care muncitorii din fabrici și mine cereau drept de vot, salarii decente și condiții mai bune de lucru. Eroul cărții, Alexander Hyatt, marchiz de Craille, este prins între revolta muncitorilor și o dragoste neașteptată, dar de care nu se poate bucura pe deplin.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Street art fără limite… şi fără perdea

Next Article
O fată ca tine

O fată ca tine, de Maureen Lindley, cartea lunii august la Humanitas Fiction!

Related Posts

Total
0
Share