fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți romantice în luna FEBRUARIE în colecția Lira

Colecția Lira. Cărți romantice în luna FEBRUARIE, cărți care apar vinerea la toate punctele de difuzare a presei:

05.02 FRÂNTURI DE FERICIRE de Nora Roberts
Hilary este un model de succes la New York, iar când proprietarul unei reviste începe să-i facă avansuri, nu-l încurajează. Însă nu va putea rezista atracției care există între ei.

12.02 PÂNĂ-N IAD ȘI ÎNAPOI de J. R Ward
Ultimul volum al trilogiei „Regii burbonului”, continuarea romanului PĂCATE ASCUNSE, apărut anul trecut.Edward mărturisește că și-a ucis tatăl, iar fratele lui, Lane devine noul șef al companiei. Convins că Edward acoperă pe altcineva, Lane și iubita lui, Lizzie, încearcă să descopere adevăratul ucigaș. Relația dintre Edward și Sutton pare că nu are niciun viitor – oare iubirea poate depăși toate piedicile, chiar și crima?

19.02 O DATĂ-N VIAȚĂ de Jill Shalvis
Volumul nr. 9 al seriei „Lucky Harbor”.Ben McDaniel a salvat lumea de nenumărate ori în misiunile lui periculoase, iar acum se întoarce în Lucky Harbor. Audrey Wellington are o reputație proastă, a făcut multe greșeli în trecut pe care ar vrea să le îndrepte și să-și refacă viața. Par complet nepotriviți, dar chimia dintre ei le poate da peste cap planurile.

26.02 PREȚUL PARADISULUI de Sandra Brown
Blair duce o viață solitară ca dansatoare pe Broadway, dar se accidentează și se recuperează timp de șase luni în Long Island, unde toată lumea își îndeplinește visul de a avea o familie. Acolo îl întâlnește pe Sean, iar când atracția dintre ei devine evidentă, Blair va trebui să aleagă între pasiunea pentru dans și dragostea pe care nu mai spera să o găsească.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Corint Istorie

Titlurile lunii ianuarie în colecția Corint Istorie

Next Article
concurs

Concurs! Câștigă 7 Cărți Minunate

Related Posts

Total
1
Share