fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti Romantice: “Pasiuni mocnite” de Julie Garwood impreuna cu Libertatea pentru femei

pasiuni-mocniteAstazi, 9 octombrie, vă așteaptă la chioșcuri un nou roman din colecția Cărți Romantice: “Pasiuni Mocnite”, de Julie Garwood. Cartea se distribuie impreuna cu Libertatea pentru femei la pretul de 9,99 lei (carte + revista).

Despre carte

Kate MacKenna este o fată extraordinar de frumoasă, dar care nu face pe diva. Știe că trebuie să muncească din greu pentru a ajunge unde își dorește. Dar o datorie pe care mama ei decedată o făcuse și de care nu aflase până atunci o poate ruina pe ea și pe cele două surori ale sale. Dacă nu vor plăti cei 300.000 de dolari într-o lună, fetele vor pierde tot ce au.

Și necazurile nu se opresc aici. Fiind prezentă la un vernisaj, Kate e martoră și scapă ca prin urechile acului de un atentat cu bombă. Pe moment, toată lumea crede că pictorița era ținta atacului. Dar, după ce peste tot unde merge Kate încep să explodeze bombe, este clar că există cineva care i-a pus gând rău. Dar cine poate fi? La prima explozie cunoaște un detectiv din Charleston, care nu o lasă indiferentă. Dar a doua o aruncă direct în brațele fratelui celei mai bune prietene, un polițist din Boston. Chiar dacă pasiunea devine din ce în ce mai aprinsă, Dylan Buchanan nu va lăsa emoțiile să-l împiedice să-și facă datoria – aceea de a-l prinde pe ucigaș. Și poate ai crede că un unchi bogat care vrea să îi lase averea este un mare noroc, dar pentru Kate doar complică lucrurile…

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Să nu pronunţi: Noapte, de Amos Oz

Next Article

Lecturi obligatorii: Epopeea Lui Ghilgameş

Related Posts

Total
0
Share