fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti si jucarii, bucurii pentru copii de 1 Iunie

Mai sunt doar 2 saptamani pana la clipa in care cei mici au parte de mari bookurii. 1 Iunie este prilejul perfect pentru a le arata inca o data cat de mult ii iubim si apreciem, dar si ocazie de a-i face sa inteleaga cat de speciali sunt ei in viata noastra. Ziua Copilului este si un prilej de nostalgie pentru noi, cei mari, asa ca daca e sa sa-i sarbatorim pe copii sa o facem in asa fel incat sa ne bookuram cu totii!

Cadourile de 1 Iunie nu sunt si nu trebuie sa fie la fel de importante (putem sa spunem si costisitoare) ca cele de Craciun sau de ziua de nastere. Cred ca nu este rau sa dam importanta aparte fiecarui moment si sa-i sugeram acest lucru si prin cadourile pe care le oferim. Asa, cred, copiii inteleg cel mai bine.

Pentru 1 Iunie, cele mai importante cadouri pentru copii raman cartile. Apoi urmeaza hainutele si jucariile, in ordinea dvs. preferata.

Librariile online s-au pregatit foarte atent pentru cadourile de 1 Iunie si sunt gata sa va ofere idei si carti pentru copii de foarte buna calitate la preturi excelente. Sunt reduceri de preturi masive la cartile pentru copii si pentru ca multi profesori si parinti mai pregatesc un moment deosebit la jumatatea lunii iunie: premiile scolare. Asa ca cine are de cumparat carti o poate face online de pe acum, pentru ambele ocazii, la preturi speciale. La fel de bine, din unele librarii online, pe langa carti, putem cumpara si jucarii.

Jucarii Elefant este deja un spatiu consacrat in care regasim jucarii si jocuri online deosebit de atractive. Sunt game de jocuri si jucarii foarte populare, la preturi promotionale. Vezi chiar acum promotiile de astazi!

Mai jos v-am pregatit o lista cu librariile online care ne ofera idei de cadouri pentru copii la preturi bune.

books-kids

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Curtea Veche Publishing, momente emotionante la Castelul Peles

Next Article

Adrian Cioroianu - intalnire cu cititorii din Constanta

Related Posts

Total
0
Share