fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cartile comandate de la Elefant le poti ridica si de la Libraria Litera de pe Magheru

Aceasta postare este doar pentru bucuresteni. Speram sa o repetam si pentru alte orase, daca cei de la Elefant reusesc sa mai faca astfel de parteneriate. Ideea este ca orice comanda de carte pe care faceti la elefant aveti acum si posibilitatea de ridicare din Libraria Magheru. Comanzi linistit pe net, te bookuri de oferte si reduceri si cand iesi in oras, la o plimbare, iti iei si comanda. Eviti astfel taxele de transport, iar un drum prin centrul orasului poate fi si o plimbare placuta. Mai jos aveti un screenshot cu noua optiune de le Elefant.

Ne-am dori un astfel de parteneriat, daca s-ar putea, cu Carturesti de pilda. Au librarii prin toate orasele mari, prin mall-uri si zone de atractie. Stiu ca ar fi greu de manageriat / gestionat un astfel de parteneriat, dar nu imposibil :-)

Cu libraria Litera lucrurile stau mult mai simplu. Cele doua entitati, Editura Litera si Elefant.ro sunt infratite la propriu (managerul Elefant.ro si directorul executiv Litera sunt frati, dar sia ctionari in cele doua frumoase business-uri). Asa ca astfel de apropieri sunt si firesti si fericite. Ne bookuram ori de cate ori avem motive sa semnalam un serviciu de calitate pentru cititori. Asa cum sunt elefant si litera.

livrare_elefant

bogdan
Total
0
Shares
2 comments
  1. buna.
    in cazul in care nu pot merge in ziua respectiva sa ridic coletul,cate zile sta acesta in librarie pana este trimis inapoi in depozitul elefant?
    multumesc

    1. In momentul in care aceti comanda si optati pentru ridicarea coletului din Libraria Litera aveti acolo toate detaliile legate de momentul in care puteti ridica pachetul. Puteti solicita informatii mai amanuntite de la elefant, cu siguranta o sa le primiti.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ce poate fi mai frumos in luna iubirii decat muzica lui Elvis Presley?

Next Article

De astazi, la chioscurile de presa apar pachetele Academia Vamiprilor cu revista Bravo Girl

Related Posts

Total
0
Share