fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cartoon Network si LEGO lanseaza MIXELS

Mixels, franciza inovatoare creată prin colaborarea a două dintre cele mai mari nume în divertismentul pentru copii, Cartoon Network și The LEGO Group, se lansează în februarie la Cartoon Network.

mixels

Disponibil pe mai multe platforme, brandul Mixels înglobează un serial de scurtmetraje animate și site-ul Mixels.com, care vor fi lansate în februarie, aplicația Calling All Mixels și o serie de jucării LEGO ® Mixels, care vor fi disponibile în prima parte a acestui an. În România, seria de scurtmetraje Mixels va fi difuzată la Cartoon Network începând din 3 februarie, în fiecare luni la 19:40.

La proiect au colaborat animatori de talie mondială, dezvoltatori de jocuri și designeri, iar Mixels va fi lansat pe diferite platforme în formate variate, astfel încât copiii să se bucure de o experiență inedită. Lumea Mixels este formată din personaje colorate, amuzante și poznașe, care trăiesc în triburi de câte trei și care se amestecă pentru a crea diverse combinații amuzante. Fiecare trib are câte o caracteristică definitorie: Infernalii sunt puternici și iuți la mânie, dar indispensabili când e vorba de aprins focul pentru grătar. Cragsterii sunt din tribul minerilor pricepuți, iar Electroizii au atât de multă energie, încât ar putea lumina întreaga lume. La rândul lor, Nixelii sunt creaturi mici și agasante, cărora le place să strice mereu câte ceva, fac tărăboi în lumea Mixelilor și încearcă să dezbine triburile.

Seria animată, formată din scurtmetraje cu o durată între unu și două minute, va avea premiera la Cartoon Network în România pe 3 februarie, la 19:40, și va fi difuzată săptămânal. Produsă de Studiourile Cartoon Network (Jennifer Pelphrey, Tramm Wigzell, Brian Miller și Rob Sorcher), seria Mixels a fost creată de John Fang (Generator Rex, Ben 10) și Dave Smith (Fetițele Powerpuff).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

In weekend cu nenea Iancu. Pana la 40% reducere la cartile lui Caragiale + transport gratuit

Next Article

"Afectivitatea barbatului. Ce trebuie sa stie orice femeie despre barbati", de Walter Riso (Editura ALL)

Related Posts

Total
0
Share