fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Casting pentru ursitoare, de Ohara Donovetsky (Editura Polirom, 2018)

Casting pentru ursitoareDacă vrei o lectură plăcută, o minunată carte, alege să citești Casting pentru ursitoare, de Ohara Donovetsky. Cartea a fost publicată recent în România la Editura Polirom în colecția Ego Proza. Pentru câțiva lei primești 288 de pagini de poveste…

Cartea Casting pentru ursitoare, de Ohara Donovetsky poate fi cumpărată cu reducere de la Elefant, Esteto sau Libris.

Vezi și ce spune autoarea despre cartea Casting pentru ursitoare:

“Am simtit ca personajele din Casting pentru ursitoare se scriu singure in mintea mea. O mare bucurie. Intii am simtit-o pe Haia. Intr-o zi de marti, bineinteles. In alta, pe Mira. Pe Lenca, in restul timpului. Asta cind nu m-am gindit la Marie Curie, la Greta Garbo sau la Maria Kazimiera. Am scris din dor de oameni iubiti sau de locuri dragi. Si cu un mare apetit pentru viata, cu toate spaimele si cu visurile ei. Povestea se adreseaza celor care cred, cu un gind nastrusnic, ca toate vazutele si, mai ales, nevazutele se leaga, ca ar exista, asadar, spectaculoase simetrii si sincronicitati, dar si celor care, dimpotriva, cred in jocul intimplarii si al coincidentei nesemnificative. In carte si dincolo de ea, peste limitele puterii noastre de intelegere.” (Ohara Donovetsky)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Curtea Veche

Ofertă Libris: 2+1 Gratuit la cărțile Editurii Curtea Veche

Next Article
Libris

9 ani Libris! Cadouri, carți ieftine și multe surprize. Hai să le vezi!

Related Posts

Total
1
Share