fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Catarul”, de Stanislaw Lem [Editura Nemira, 2014]

catarulEditura Nemira a publicat recent un nou roman semnat de Stanislaw Lem in Colectia Nautilus SF. Cei care au mai citit cartile lui Lem vor recunoaste si in acest nou titlu scriitura indrazneata, plina de idei, dar si capabila de a ne lasa pe ganduri in urma lecturii. O recomandam cu drag, mai ales ca astazi o puteti cumpara de aici cu o reducere foarte buna.

Despre carte:

Un fost astronaut american merge de la Napoli la Roma si are niste electrozi pe piept. La un moment dat, desconspira un atact terorist la aeroportul supersecurizat din capitala Italiei. La Paris apeleaza la Philippe Barth, expert in computere, si se dezvaluie totul: in zona Napoli au disparut oameni in conditii misterioase si au avut loc atacuri psihotice. Naratorul-detectiv reconstituie drumul si faptele comise de victima cea mai recenta. Un roman de reflectie, care pune in prim-plan relatia cauza-efect si puterea gandului.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Dictionarul elevului destept, acum si la cutie :-)

Next Article

"Corpul uman. Manual complet", de Steve Parker [Editura Litera, 2014]

Related Posts

Total
0
Share