fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cate carti au vandut editurile in 2012?

Nu doar ca suntem foarte curiosi, dar ne si dorim sa putem face comparatii peste ani intre cat si ce mai citesc romanii. Stim, volumul cartilor vandute nu este neaparat un bun indicator si pentru cartile citite, dar sunt cumva intr-o stransa legatura. Mai mult, cu cat cartile vandute sunt mai multe, se presupune ca si editurile prospera. Prosperitatea editurilor inseamna noi titluri, calitate in planurile editoriale, dar si oferte comerciale interesante pentru clientii finali, cititorii.

Provocam, asadar, editurile “sa se laude”, sa ne prezinte un bilant al anului ce tocmai sta sa se incheie. Ne intereseaza numarul de volume vandute in acest an (indiferent de anul aparitiei) si numarul titluri noi editate in 2012 (fara reeditari). Asteptam raspunsurile editurilor pe adresa bogdan.cercel@gmail.com. Multumim.

Si tu poti sa ne dai o mana de ajutor. Rogu-te, da mesajul acesta mai departe pe facebook, google+, sau pe unde mai crezi ca poate fi vazut de vreo editura.

Va asteptam cu bookurie!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nu te imbogatesti peste noapte, dar devii sigur mai bogat urmand sfaturile lui Donald Trump

Next Article

Concurs. Castiga un pachet de carti de la Editura Herald si amintiridincalatorie.ro

Related Posts

Total
0
Share