fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cate carti iti poti cumpara cu 20.000 de lei? Noul Card55 de la Volksbank te ajuta

card2Nu obisnuim sa prezentam oferte financiare ale bancilor, dar ne gandim ca avem cititori care sunt in pragul unei investitii, sau care au nevoie de un fond de rezerva pentru cumparaturi. Asa ca astazi va prezentam un nou produs de la Volksbank, Card55.

Card 55 este un card pentru cumparaturi, pe care il poti utiliza oriunde este afisata sigla MasterCard, in Romania si in strainatate, pentru plati la POS sau pe Internet. Poti face si retrageri de numerar de la bancomate si de la ghiseele bancare din sucursalele Volksbank sau poti plati prin Internet Banking.

Imprumuti intre 1.000 si 20.000 de Lei, pentru o perioada de 5 ani, pe care ii folosesti oricand, platind doar dobanda pentru suma utilizata.

In plus, ai pana la 55 de zile cu dobanda ZERO pentru cumparaturile la comercianti, in mediul fizic sau online.

Mai multe detalii despre acest produs pot fi obtinute de aici.

Ca sa scoatem si un titlu mai indraznet ne intrebam: cate carti crezi ca poti cumpara de 20.000 de lei, limita maxima de imprumut pentru Card55? Bineinteles, cartile pe care le recomandam le gasesti la elefant sau la libris :) Spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de audiobookuri Humanitas Multimedia si seara de lectura Marius Manole

Next Article

Carti cu Libertatea: "America" de Franz Kafka (din 15 ianuarie 2015)

Related Posts

Total
0
Share