fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Caterina Categoric”, de Patrick Modiano [Editura Arthur, 2014]

caterina-categoricLa sfarsitul lui 2014, in luna decembrie, la Editura Arthur a aparut o noua carte scrisa de Patrick Modiano, castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura din 2014. Este vorba despre “Caterina Categoric” – aventura unui copil care incearca sa inteleaga o lume a adultilor in care nimeni nu e cine pretinde a fi, o poveste nostalgica, dar cat se poate de hazlie, induiosatoare si de o naturalete fara margini.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte:

De fiecare data cand nu-i place ceva ori vrea sa viseze, sau sa danseze, Caterina isi da jos ochelarii. Cand si-i pune inapoi pe nas, se intoarce in lumea reala, a scolii, a obligatiilor sociale, a Parisului scapatat al anilor ’60. Familia micutei domnisoare Categoric are o istorie extrem de misterioasa: un tata care o iubeste, dar care nu i-a spus niciodata care e ocupatia lui adevarata, si o mama dansatoare, care se intoarce acasa, in America, lasandu-si fetita si sotul in fermecatorul arondisment X.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Citim, invatam, ne distram! Noi carticele pentru copii cu animale de la Editura Girasol

Next Article

50% reducere la peste 50.000 de carti. Vezi voucherul

Related Posts

Total
0
Share