fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cauți o modalitate de distracție în toamna aceasta? Ce-ai zice de un atelier de terapie prin râs?

DSC_0292

Centrul de Terapie prin Râs Mandarin te invită la un atelier de neuitat, care te va înveseli cât pentru toata luna octombrie! Vom vorbi despre istoricul râsului, vom face exerciții de încălzire ca apoi să trecem la jocuri amuzante care stârnesc hohote de râs! Vom lucra cu teama de penibil și vom învăța cum să fim mai spontani în viața de zi cu zi. Totul va fi asezonat cu petrecerea de final unde șampania, prăjiturele vesele și surprize ”zâmbicioase” vor fi nelipsite.

Vei pleca de la atelier cu multe secrete mici, dar cu efecte mari. Râsul este ”medicamentul” de care nu te vei mai putea despărți de acum înainte. Efectele pozitive apar încă de la prima participare! :)

Noua serie va începe pe 9 octombrie, joi, orele 19.00, în locul unde noi ne desfășurăm de obicei activitatea: Pensiunea Casa Mică București (Str. Petre Popovăț, nr. 76, Sector 6 – metrou Petrache Poenaru). Seria se va desfășura în datele de 16, 23 și 30 octombrie. Durata unui atelier este, în general, de 90 de minute.

Câteva din temele abordate: istoricul râsului, tehnici de eliminare a stresului, motivele pentru care nu mai râdem, teama de penibil, manifestarea autentică, spontaneitatea, fericirea. Toate atelierele cuprind exerciții și jocuri amuzante, vesele care garantează râsul și buna dispoziție.

Participarea la cele 4 module presupune achitarea taxei de 200 Ron. Dar, pentru că sunteți cititorii ai site-ului Bookuria.info, folosiți codul de reducere #bookuriarazimandarin și aveți 10% reducere la prețul final.

Și fiindcă starea de bine apare și atunci când zâmbim, dar și atunci când lecturăm o carte interesantă, Bookuria.info oferă trei cărți primilor trei înscriși! Cu cât vă înscrieți mai repede, cu atât vă puteți alege cartea favorită!

Înscrierile se vor face în ordinea primirii solicitărilor. Te așteptăm cu drag cu un email sau la telefon.

  • emilia.zainel@terapieprinras.ro
  • Telefon: 0737 530 590

Cărțile pentru primii trei înscriși:

  • Manageri şi mentori (ediţia Capital) – Chip Bell
  • Gânduri fără gânditor – Mark Epstein
  • Războiul din Bom Fim – Moacyr Scliar

DSC_0222

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cartea mea de experimente

Next Article

Un weekend plin cu reduceri pentru iubitorii de carti

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share