fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ce-ai visat azinoapte? Afla dintr-o carte!

10000_de_vise_iterpretateTu cum mai stai cu visele? Tii minte mereu ce-ai visat in noaptea trecuta? Mie nu prea mi se intampla. Dar si atunci cand imi ramane bine fixat un vis mai c-as vrea sa vad ce semnificatii se ascund. De ajutor pentru cei care viseaza poate fi si cartea ”10,000 de vise interpretate” de la Editura Litera.

Aflata deja la a treia editie, cartea se bucura inca de mare succes si cu siguranta va fi o carte pe care o vei rasfoi foarte des. Asa ca fa-i un loc comod pe noptiera si pune-te pe visat :)

Cartea o poti cumparacu mare reducere de aici, costa doar 12 lei.

10 000 de vise interpretate va poarta in lumea fascinanta a imagisticii onirice, oferindu-va trei tipuri de interpretare: una conventionala, o alta psihologica si o a treia, din punct de vedere spiritual. Sintetizand cele trei interpretari, persoana care viseaza va putea sa inteleaga mai bine incarcatura emotionala si simbolismul unui vis, dar si motivul aparitiei lui. Visele sunt ordonate alfabetic, fiind foarte usor de cautat.

Este un ghid extrem de util, care va va ajuta sa intelegeti cine sunteti cu adevarat.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

”Uriasul ingropat”, de Kazuo Ishiguro [Editura Polirom, 2015]

Next Article

Bogdan Suceava, autorul lunii iulie. Carti cu reducere si autograf

Related Posts

Total
0
Share