fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ce este Mardi Gras?

Carnavalul Mardi Gras se tine in New Orleans inca din anul 1827, cand un grup de studenti intorsi din Franta au inceput sa danseze pe strazi imbracati in costume foarte ciudate pentru acele vremuri. Se spune ca locuitorii din New Orleans au fost atat de incantati de aceasta manifestare, incat s-au alaturat, plini de entuziasm, sarbatorii studentilor.

Reduceri de Mardi Gras la Elefant

Mardi Gras

Mardi Gras este o petrecere cu multa muzica, parade, picnicuri, un festival al veseliei pe care toata lumea il asteapta, an de an, cu entuziasm. Petrecaretii se imbraca in costume speciale, in culorile traditionale ale carnavalului si se imbodobesc cu margele lungi pastrate din timpul paradelor din anii anteriori. Participantii la parada, oameni maturi sau copii, localnici si vizitatori se distreaza laolalta admirand costumele, aruncand margele colorate si brelocuri, ascultand muzica si savurand preparate delicioase.

Culorile traditionale ale carnavalului Mardi Gras din New Orleans sunt violetul (simbol al dreptatii), verdele (simbolizand credinta) si auriul (simbol al puterii).

La noi, mall-ul Elefant a facut din Mardi Gras un adevarat eveniment de shopping in care gasim carti si alte produse cu reduceri de senzatie, ce ajung si pana la 80%. Poti vedea si tu reducerile aici. Festivalul reducerilor Mardi Gras se incheie pe 22 februarie.

Informatiile despre festivalul Mardi Gras au fost preluate din aceasta pagina.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Urzeala Tronurilor

Promoție cărți Urzeala Tronurilor - 50% reducere

Next Article
Silver Bay

Recenzie la cartea Silver Bay, de Jojo Moyes

Related Posts

Privacy Preference Center

    Total
    0
    Share