fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Ce fac mamele (mai ales cand par sa nu faca nimic)”, de Naomi Stadlen (Editura Litera)

ce_fac_mameleTe priveşti în oglindă şi vezi o femeie palidă, cu cearcane adânci. Te simţi permanent obosită şi nu reuşeşti să scapi de senzaţia că viaţa ta este un haos. Te-ai îndepărtat de prieteni, ai renunţat la carieră, cel puţin pentru o perioadă, iar aceasta îţi dă un sentiment de izolare şi de singurătate.

De când ai devenit mamă, viaţa ta s-a schimbat radical, dar acest lucru este greu de pus în cuvinte. Cum să le explici, celor care te întreabă, ce faci toată ziua? Cum să le descrii ce sarcini presupune rolul tău de a-l ajuta pe nou-născut să devină o fiinţă independentă, capabilă să supravieţuiască singură?

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=7b941ae53″]Cumpara cartea de aici[/button]

Dacă eşti mamă şi ai simţit vreodată că:[arrow_list]

  • nimeni nu te înţelege ce faci tu toată ziua;
  • erai complet nepregătită pentru rolul de mamă;
  • nu înţelegi ce pare să vrea de la tine bebeluşul tău,
[/arrow_list]

vei găsi in această carte înţelegerea şi încurajările de care ai atata nevoie şi vei afla că, deşi întotdeauna mai e câte ceva de învăţat, important este să faci propriile alegeri în ceea ce te priveşte în creşterea copilului tău.

Naomi Stadlen este prihoterapeut şi consilier, specializată în probleme de parenting, fondatoarea grupului săptămânal de discuţii pentru mame Mothers Talking. A mai publicat How Mothers Love (2012), precum şi articole în cărţi şi în publicaţii de specialitate.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Litera prelungeste promotia prin care ofera gratuit Pachetul Filmul (3 volume)

Next Article

Cumperi carti Litera in valoare de 50 de lei si primesti cadou cartea "Secretele creierului uman"

Related Posts

Total
0
Share