fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera lanseaza cartea “Ce spun eu si ce intelegi tu”, de Deborah Tannen

ce-spun-euAstăzi, 24 iulie, Editura Litera lansează în rețeaua de chioșcuri cartea Ce spun eu și ce înțelegi tu de Deborah Tannen.

Cartea Ce spun eu și ce înțelegi tu, un adevărat fenomen cultural și intelectual, s-a aflat aproape patru ani pe lista de bestselleruri New York Times, dintre care opt luni pe primul loc. Este cartea ce a adus în atenția publicului diferențele de gen privind modurile de vorbire. Combinând perspicacitatea stiințifică cu o scriere încântătoare și amuzantă, Tannen arată cum este posibil ca bărbații și femeile să aibă o impresie total diferită despre ce s-a spus în cadrul unei conversații. Ce spun eu și ce înțelegi tu este carteacare va schimba cu siguranță modul în care privim o conversație.

Deborah Tannen este profesor universitar de lingvistică la Universitatea Georgetown din Washington D.C. și autoarea unor cărți și articole despre modul în care limbajul folosit în conversațiile noastre de zi cu zi ne afectează relațiile. Printre cărțile ei se numără mai multe bestelleruri New York Times, traduse în multe limbi de circulație internațională. A publicat articole în numeroase ziare și reviste importante, printre care The New York Times, Newsweek, USA Today, Washington Post, Time și The Harvard Business Review. De asemenea, este adesea invitată în emisiuni de radio și de televiziune. În afara celor șapte cărți ale sale de interes general, Tannen este autoarea sau editoarea a șaisprezece cărți de specialitate și a peste o sută de articole științifice. A mai publicat poeme, povestiri și eseuri personale.

Cartea va fi disponibilă la toate chioșcurile de ziare, începând de joi, 24 iulie, exclusiv cu revista Unica, la un preț special: doar 16,99 lei.

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Recenzie la cartea ”Dicționar critic al psihologiei analitice jungiene”

Next Article

Facem inimile sa bata la unison, numai in Oraselul „O inima de Broscuta”!

Related Posts

Total
0
Share