fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ce vrea Dumnezeu, de Neale Donald Walsch (Editura For You, 2021)

Ce vrea Dumnezeu

Neale Donald Walsch, autorul cărții Ce vrea Dumnezeu, nu ar fi putut scrie această carte dacă viața lui nu s-ar fi aflat între agonie și extaz și dacă nu ar fi ajuns în cele mai negre adâncuri ale disperării.

Vezi preț cu reducere

Cărțile lui au schimbat vieți, oferind răspunsuri și soluții la multe probleme grave cu care se confruntă omenirea în ziua de azi.

„Ne aflăm astăzi în pragul unui război cultural global. Mingile de deschidere au fost deja lansate. Ciocnirile cu adevărat mari, bătăliile incredibile ale Lumii Viitorului probabil că urmează să vină.

Dată fiind direcția spre care pare că se îndreaptă omenirea, arată ca și când acest conflict major este inevitabil. Însă nu trebuie să fie așa! Există ceva extrem de puternic care poate să-l oprească: idei radical diferite despre Dumnezeu, despre viață și despre oameni.

Dacă vor fi acceptate și adoptate, aceste idei vor crea direcții cu totul deosebite de a trăi și de a exista. Valorile se vor schimba. Prioritățile se vor schimba. Structurile puterii și deținătorii puterii se vor schimba.

Unii dintre cei care dețin puterea doresc să nu se întâmple nimic din toate cele de mai sus. Acest lucru face din cartea de față nu numai una dintre cele mai incredibile cărți ale tuturor timpurilor, ci și una dintre cele mai periculoase…“ (Neale Donald Walsch)

Răspunsul lui Neale din această carte poate părea că vine să revoluționeze din punct de vedere teologic, deoarece este foarte puternic din punct de vedere spiritual.

Autorul crede că cei ce dețin puterea asupra majorității oamenilor, conștient, își doresc ca această schimbare venită din cunoaștere să nu se realizeze pentru că nu își doresc ca oamenii să gândească singuri și să fie liberi.

Cartea Ce vrea Dumnezeu, de Neale Donald Walsch a apărut la Editura For You și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
cărți pentru copii

Lista Silviei: 7 cărți pentru copii de la Editura Arthur

Next Article
Secretele vinului

Secretele vinului, de Yves-Marie Berce (Editura Cartea Românească, 2021)

Related Posts

Total
0
Share