fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Cealaltă femeie, de Daniel Silva – la chioșcuri

Cealaltă femeie

Cealaltă femeie, de Daniel Silva, din seria Gabriel Allon. De vineri, la toate punctele de difuzare a presei, găsiți un nou bestseller în colecția Buzz Books, la doar 24.99 lei!

Despre Cealaltă femeie, de Daniel Silva

Într-un sat izolat din munții Andaluziei, o franțuzoaică misterioasă începe să lucreze la o carte de memorii periculoasă. Este povestea unui bărbat pe care l-a iubit cândva în Beirut și a unui copil care i-a fost luat în numele trădării. Femeia este păstrătoarea celui mai bine păzit secret al Kremlinului.

Cu mult timp în urmă, KGB a infiltrat o cârtiță în inima Occidentului – o cârtiță aflată într-unul dintre cele mai importante posturi din structurile de putere.

Un singur om poate da în vileag conspirația: Gabriel Allon, legendarul restaurator de artă și asasin, ajuns acum șef al serviciului secret de informații israelian. Gabriel a mai luptat împotriva forțelor întunecate ale noii Rusii, cu costuri personale mari. Acum, el și rușii se vor implica într-o confruntare finală de mari proporții, având ca miză soarta ordinii mondiale postbelice.

„Fascinant… Scrisul lui Silva este plin de eleganță. El oferă cititorilor suficiente elemente de geopolitică din lumea reală pentru a înțelege narațiunea, iar descrierile sale despre diferitele metode de lucru ale serviciilor secrete de informații sunt extrem de captivante.“ Kirkus Reviews

„Silva construiește suspansul precum dirijorul unei simfonii… O adevărată capodoperă.“ Booklist

„Fascinant, plin de suspans și extrem de captivant… Silva dovedește că poate insufla o viață nouă unui gen literar foarte familiar.“ Publishers Weekly

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Publica

Carte Cadou și reduceri de minim 20% la cărțile Publica

Next Article
CORINT FICTION

Grupul Editorial Corint lansează colecția CORINT FICTION

Related Posts

Total
1
Share