fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ceasul rau, pisica 13. Cartea cartilor de superstitii (Editura Curtea Veche)

cartea-cartilor-de-superstitiiDe cand fiinta umana are constiinta, soarta ei depinde de un eveniment intamplator sau o aparitie neasteptata, dar si de ceva ce putem face pentru a atrage sau a evita norocul sau nenorocirea. Interpretarea acestor fapte a generat, pe parcursul secolelor, nenumarate superstitii.

In aceasta carte, le-am ales pe cele mai cunoscute 313, numar de o minunata simetrie, care tine in frau ghinionul.

Cumpara cartea de aici cu 10% reducere

Superstitiile sunt impartite in patru categorii: cele care aduc ghinion, cele care atrag norocul, cele care te feresc de rele si cele care au devenit obisnuinte. Atentie la umbrelele deschise in interior sau la zaharul varsat; imbraca-te in alb si prinde buchetul miresei, daca vrei sa te mariti; nu trece cu vederea trifoiul cu patru foi care te asteapta si nu te da jos din pat cu piciorul stang inainte.

Vrei sa stii mai multe? Vrei, totusi, sa razi de orice temeri? Irene Claver a reunit intr-o forma minunata, ilustrata abundent, superstitiile cele mai cunoscute si mai interesante, ca sa poti lua peste picior hazardul.
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concurs. Editura Vremea si bookuria.info te provoaca la primul concurs al anului 2013

Next Article

Micul Jock – roscovanul traznit

Related Posts

Total
0
Share