fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cel mai simpatic ghid de sarcină, de Vicki Iovine

Cel mai simpatic ghid de sarcină

Cel mai simpatic ghid de sarcină, o carte scrisă cu sinceritate și umor despre cea mai frumoasă și mai emoționantă experiență din viața unei femei.

Daca ești însarcinată deja sau doar cochetezi cu ideea de a deveni mamă, această carte își va fi cea mai bună prietenă. Pentru că numai cea mai bună prietenă și-ar spune cât de mult te poate transforma, fizic și emoțional, experiența gravidității.

Doar aici vei gasi acele informații trecute sub tăcere de medici și de alte ghiduri de sarcină, din falsă pudoare sau pur și simplu din incapacitatea de a le acorda importanța pe care o merită.

Autoarea, Vicki Iovine, a născut patru copii în șase ani și a cunoscut cam toate dificultățile, dar și deliciile acestei experiențe de fiecare dată unice. Soluția ei: un pic de umor, foarte multă răbdare și infinită dragoste pentru ființa care prinde contur în tine.

Comandă acum cartea Cel mai simpatic ghid de sarcină online, apărută într-o nouă ediție la editura Humanitas în colecția Practic. O găsești cu reducere la Elefant, Cartepedia sau Libris.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Femeia la 1000°C

Femeia la 1000°C, de Hallgrímur Helgason (Editura Art, 2019)

Next Article
reducere

50% reducere la mii de cărți (doar azi, 20 august)

Related Posts

Total
0
Share