fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Central Park, de Guillaume Musso

Central ParkEditura ALL a publicat recent un nou roman semnat de Guillaume Musso: Central Park. Cum LeFigaro l-a numit pe Guillaume Musso „romancierul preferat al Frantei”, este de așteptat ca și acest roman să fie unul care să ne surprindă. Central Park este un thriller psihologic vândut în nu mai puțin de 74.000 de exemplare în primele trei zile de la lansare, iar până acum cartea a fost tradusă în 19 limbi.

Romanul Central Park poate fi cumpărat online, cu reducere, de aici.

Despre Central Park

Alice și Gabriel nu au nicio amintire din noaptea care tocmai s-a încheiat. Cu toate acestea, n-o vor putea uita curând… Alice este o tânără polițistă franțuzoaică, iar Gabriel este un pianist de jazz american. Nu se cunosc și nu-și amintesc să se fi întâlnit vreodată. Cei doi se trezesc la 8 dimineața pe o bancă din Central Park, New York, legați cu cătușe unul de altul…

Guillaume Musso este unul dintre cei mai populari scriitori francezi contemporani. Romanele lui au fost publicate in 37 de tari si s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Anutei: Zece romane de actiune si suspans

Next Article
viata amoroasa

Viața amoroasă a dictatorilor, de Nigel Cawthorne - împreună cu Libertatea

Related Posts

Total
0
Share