fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Chipurile dragostei”, de Eileen Goudge (Editura Lira)

chipurile_dragostei_eileen_goudgeLa cincisprezece ani de la absolvirea facultăţii, Jay, Franny, Emerson şi Stevie se reîntâlnesc la reuniunea aniversară. În tot acest răstimp, viaţa i-a purtat pe fiecare în direcţii diferite – Jay este însurat şi aşteaptă un copil, în vreme ce Franny tocmai asta îşi doreşte, dar este conştientă că şansele să-şi găsească sufletul pereche devin tot mai mici cu fiecare zi.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=36319e0f3″]Cumpara cartea[/button]

 

Emerson, o femeie de familie bună, acum divorţată şi mamă singură, este atrasă de un bărbat care sfidează normele clasei sociale în care ea a crescut. Iar Stevie a aflat de curând un adevăr şocant, care i-a dezvăluit răspunsul la un secret de familie păstrat cu îndârjire ani de-a rândul. Acum relaţiile dintre cei patru prieteni capătă o turnură surprinzătoare, care va schimba fundamental ceea ce gândeşte fiecare despre familie şi prietenie. Un lucru este însă sigur: toţi îşi vor găsi împlinirea dorinţelor secrete în ultimul loc pe care şi l-ar fi imaginat şi vor descoperi că familia reprezintă mai puţin o legătură de sânge şi mai mult dragostea profundă a celui care te acceptă exact aşa cum eşti.

Eileen Goudge este una dintre cele mai bune autoare de romane de dragoste contemporane. Bestsellerurile ei, vândute în prezent în peste 5 milioane de exemplare, au urcat rapid în fruntea topurilor New York Times şi Publishers Weekly.

Coperta: Broșată
Dimensiuni: 107 x 177
Nr. pagini: 336
ISBN: 978-606-686-147-2

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pana la 75% reducere la 130 de politologie si istorie politica

Next Article

84% reducere pentru romanul "Cu cele mai rele intentii", de Alessandro Piperno

Related Posts

Total
0
Share