fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cinci lucruri utile oricarui cititor

Sezonul rece a venit si a adus cu el o mica raceala pentru mine. Neavand altceva mai bun de facut, mi-am facut un ceai si am inceput sa caut un cadou pentru o prietena. Pe langa cadoul cautat am dat de cateva lucruri foarte interesante si utile pentru iubitorii de carti pe fungift.ro.

1. Fiecare cititor are nevoie de o cana pentru ceai sau cafeaua care il va insoti pe parcursul lecturii asa ca am ales 3 cani potrivite.

– pentru cei care prefera ceaiul

cani– pentru romantici

cani2– pentru cei care vor sa aibe mereu bateria plina

cani32. Nu putem incepe lectura fara sa avem semnul de carte la indemana pentru eventualele pauze. Am gasit 2 semne de carte dragute foc.
semnesemne23. Multi cititori isi subliniaza anumite pasaje preferate si pentru ei am gasit instrumentele potrivite.

pixuripixuri24. Mai sunt si genul de cititori carora nu le place sa insemneze cartile asa ca m-am gandit si la ei si am gasit 2 carnetele in care isi vor scrie citatele preferate.

carnetelcarnetel25. Pentru cei carora le place sa citeasca seara am gasit o solutie pentru a nu se mai da jos din pat sa stinga becul cand au terminat lectura.

lampa6. Piesa de rezistenta este zarul decizional care ne va ajuta sa ne hotaram daca mai citim un capitol sau de ce nu toata cartea. :D

zar

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine: s-au intors reducerile la literatura. Ai si transport gratuit

Next Article

Litera lanseaza o editie speciala a cartii Confesiunile unui asasin economic

Related Posts

Total
0
Share