fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Civilizatii si tipare istorice. Un studiu comparat al civilizatiilor. Editie ilustrata

civilizatii-si-tipare-istoriceEditura Humanitas a tiparit de curand o editie ilustrata a cartii “Civilizatii si tipare istorice. Un studiu comparat al civilizatiilor”, scrisa de celebrul istoric Neagu Djuvara. Cartea are 520 de pagini, cuprinde multe ilustratii si poate fi cumparata de aici cu o reducere semnificativa.

„In umbra civilizatiei majore, inainte ca aceasta sa dispara la randul ei, cate alte culturi n-au pierit fara urma! Aceasta imensa drama e astazi traita de multi cu nespusa intensitate. Trebuie sa apartii unei asemenea culturi pe cale de a se stinge, sau care moare chiar inainte de a inflori, pentru a intelege nesfarsita disperare a acelora care asista neputinciosi la disparitia inexorabila a celor mai pretioase valori ale lor. Cu fiecare cultura care moare, o floare unica se vestejeste pentru a nu mai renaste, o mireasma incomparabila se risipeste pentru totdeauna“ – Neagu Djuvara

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti la preturi mici. O noua editie de weekend bazar

Next Article

"Evadari din iubire", de Bernhard Schlink

Related Posts

Total
0
Share