fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Codul blestemat”, de Adam Blake (Editura Trei)

codul-blestematCodul blestemat este unul dintre cele mai bune thrillere conspirationiste din ultimii ani – un roman spectaculos despre coduri si indicii, paradis si infern, cu o eroina de neuitat. Un intrus a furat de la British Museum o carte veche – lucrarea unui profet nebun care a prezis Apocalipsa. Niciuna dintre viziunile lui despre sfarsitul lumii nu s a adeverit. Pana acum.

Unul dupa altul, semne si minuni imposibile zguduie lumea – dar sunt acestea miracole sau faptele intunecate ale unui om?

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=af466c3ac”]Cumpara cu reducere de aici[/button]

Angajandu se intr o cursa pentru aflarea adevarului, Heather Kennedy, o fosta politista, si Leo Tillman, un fost mercenar, intalnesc singura persoana care le ar putea descifra secretul profetiilor. Diema, o tanara de 19 ani.

Adam Blake este pseudonimul unui foarte cunoscut autor din Marea Britanie, ale carui carti s au vandut in milioane de exemplare. Nimeni nu a reusit sa afle identitatea acestuia, desi s au vehiculat cateva nume celebre. Adam Blake locuieste in Londra.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O noua saptamana cu lecturi de calitate, la preturi minunate

Next Article

Eveniment Humanitas: Doua fatete ale razboiului

Related Posts

Total
0
Share