fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Codul fericirii: Cum sa atingi starea naturala de fericire in patru pasi (Editura Trei)

Cu totii am trait, intr-un moment sau altul al vietii noastre, un sentiment de fericire extatica, de euforie provocata de simpla senzatie de a fi viu. Te-ai intrebat vreodata de ce aceasta stare este atat de rara si de efemera? Raspunsul este ca nu trebuie sa fie asa!

codul-fericirii[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fcarti%252flecturi-motivationale%252fpsihologie-consiliere%252fcodul-fericirii-cum-sa-atingi-starea-naturala-de-fericire-in-patru-pasi-210920.html”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Toate afirmatiile, gandirea pozitiva, terapia prin dialog si produsele farmaceutice din lume nu vor fi de ajuns ca sa ne faca fericiti asa cum am fost creati sa fim, afirma renumitii psihologi clinicieni dr. George Pratt si dr. Peter Lambrou. Asta deoarece abordarile sus-mentionate nu reusesc sa valorifice un al treilea aspect al organismului uman, unul care construieste o punte peste golul dintre minte si corp: biocampul.

Combinand sase decenii de experienta clinica si cercetari de ultima ora, autorii au dezvoltat un program revolutionar cu ajutorul caruia iti vei redescoperi fericirea innascuta in patru pasi simpli si demonstrati clinic.

Programul conceput de Pratt si Lambrou a schimbat deja vietile a peste 45 000 de clienti, printre care s-au numarat sportivi profesionisti, conducatori ai unor firme de top si celebritati. Continand toate instrumentele bazate pe stiinta si sfaturile necesare pentru a putea sa devii mai concentrat, mai puternic si mai implinit, Codul fericirii iti va schimba viata.

Dr. George Pratt si dr. Peter Lambrou sunt psihologi clinicieni autorizati care lucreaza la Spitalul Memorial Scripps din La Jolla, California, unde au, de asemenea, si cabinete private.

John David Mann este autorul unor bestselleruri New York Times printre care Flash Foresight, It’s Not About You si Take the Lead, carti pentru care autorul a fost premiat.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

La orice comanda primesti cadou carti in valoare de 60 de lei

Next Article

eBook la doar 2,24 lei: "Un ID secret pentru amor concret", de Manu Pencea (Editura Vremea)

Related Posts

Total
0
Share