fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Colectia Bestseller Biografii: Mustafa Kemal Atatürk

mustafa-kemal-ataturkDe luni, împreună cu Jurnalul Naţional a aparut cel de-al treilea volum al colecţiei Bestseller Biografii: Mustafa Kemal Atatürk, de Edward J. Erickson.

Vezi aici toate cartile din Colectia Bestseller.

Mustafa Kemal a fost unul dintre cei mai mari comandanți militari ai secolului XX și, totodată, părintele Turciei moderne. Născut la Salonic într-o familie din clasa de mijloc, a luptat în Războiul Italo-Turc din 1911–1912 și în Războaiele Balcanice din 1912–1913, înainte de a prelua comanda Diviziei a 19-a, cu baza la Gallipoli (Gelibolu), în timpul Primului Război Mondial.

Colecţia Bestseller Biografii este o serie de cărţi despre peronalităţi care au schimbat cursul istoriei: Napoleon Bonaparte, de Gregory Fremont-Barnes, Lawrence al Arabiei, de David Murphy, Mustafa Kemal Atatürk, de Edward J. Erickson, Hannibal, de Nic Fields, Gheorgi Konstantinovici Jukov, Caius Iulius Caesar, Nic Filds,

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Vrăjile Castelului Blandings (recenzie la cartea "Greșeala lordului Emsworth")

Next Article

Outlet elefant, deschis ca-n povesti: 3 zile si 3 nopti. Reduceri mari!

Related Posts

Total
0
Share