fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

In acest weekend te bucuri de doua noi titluri in colectia Carti Romantice

Vineri si sambata revista “Libertatea pentru femei” ne bookura cu doua noi aparitii, la preturile de 9,99 lei respectiv 13,99 lei.

Vineri, 12 Septembrie“Focul din oglinzi” de Amanda Quick, o noua carte din seria Societatea Oculta plina de suspans si mister care urmareste povestea de dragoste dintre Owen Sweetwater si Virginia Dean. Owen a mostenit talentul familiei sale de a descoperii monstri care ataca femei si copii. O noua investigatie il conduce spre Victoria si impreuna cei doi va trebui sa il prinda pe unul dintre cei mai perfizi criminali din Londra.

Sambata, 13 Septembrie“Jocul seductiei” de Johanna Lindsey.al treilea volum al seriei Familia Malory Anderson, o poveste pasionanta despre Georgina Anderson care in disperarea de a se intoarce acasa, in America de Nord, se deghizeaza intr-un baiat de 12 ani si se imbarca pe un vas care se indreapta spre casa ca ajutorul capitanului James Mallory.
Lucrurile se complica atunci cand atractia dintre ei nu mai poate fi ascunsa.

Va invit sa cititi cartile si sa va bucurati de un weekend romantic.

Anuța Stănculeanu

carti-romantice

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cum sa esuezi la aproape orice si totusi sa castigi la scara mare

Next Article

Astazi, ultima zi in care ai 50% reducere la 10 edituri de top

Related Posts

Total
0
Share