fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Colectia “Cartile copilariei”, insert impreuna cu Evenimentul Zilei

De astăzi, 12 februarie 2014, puteți găsi colecţia „” la toate chioşcurile de ziare din ţară, alături de „Evenimentul zilei”! Primul volum din colecție, „,  este disponibil la doar 9,99 lei, alături de ziar.

„Evenimentul zilei” a decis să susțină programul naţional de lectură inițiat de Curtea Veche Publishing și astfel, din două în două săptămâni, veți putea găsi la chioşcuri repovestiri ale unor cărți consacrate din literatura universală, realizate de pedagogi  şi psihologi pentru a se adresa nivelului de înțelegere al copiilor cu vârste cuprinse între 8  şi 14 ani.

Calendarul urmatoarelor aparitii:

  • „” – din 26 februarie 2014
  • „” – din 12 martie 2014
  • „” – din 26 martie 2014
  • „” – din 4 aprilie 2014
  • „” – din 23 aprilie 2014

cartile_copilariei

Sursa articol: blogul Editurii Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares
3 comments
  1. Nu stiu daca o sa raspunzi,insa am o intrebare deoarece colectionez carti destul de rar….sunt povestirile originale sau cuprind modificari?

    1. De ce sa nu raspundem? Multumim pentru intrebare si interes. Din cate am inteles, cartile sunt repovestiri, deci nu vorbim de continutul original. Nu stiu in ce proportie sunt modificate, nu am citit cartile.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Trebuie sa citesti "Istoria iubirii" de la Nemira. Ai cel putin 10 motive

Next Article

Preturi mici pentru cei mici de la adevarulshop

Related Posts

Total
0
Share