fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Primul volum din Colectia Iubiri si Destine: “Maria Tudor. Povara frumusetii”

jean_plaidy-maria_tudorEditura Litera anunta aparitia primului volum din Colectia “Iubiri si Destine”. Prima aparitie este cartea “Maria Tudor. Povara frumusetii”, de Jean Plaidy. Daca vreti sa o rasfoiti, o puteti face online aici.

Despre carte

Maria Tudor – una dintre cele mai frumoase prințese ale Europei secolului al XVI-lea – este sora temutului rege Henric al VIII-lea, din dinastia Tudor. Răsfățată de autoritarul ei frate, Maria duce o viață fericită, până în momentul când trebuie să se supună dorinței acestuia și să accepte căsătoria cu bătrânul rege Ludovic, în vederea încheierii unei alianțe cu Franța. În secret însă, rămâne fidelă iubirii față de Charles Brandon, duce de Suffolk. Când regele Ludovic moare, după numai doi ani, Maria este hotărâtă să nu accepte o altă căsătorie de conveniență și decide să se unească în secret cu iubirea vieții ei. Ce doi sfidează voința regelui și conveniențele Curții, fără a ști dacă împreună vor găsi dragostea și fericirea sau dacă hotărârea lor le va aduce moartea.

Jean Plaidy este pseudonimul prolificei autoare britanice Eleanor Hibbert, cunoscută și sub numele de Victoria Holt. Cărțile sale, multe îmbinând istoria și ficțiunea, s-au vândut în 14 milioane de exemplare în întreaga lume.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cum incurajam copiii sa citeasca in vacanta?

Next Article

Editura Herald da startul Campaniei nationale TE ASTEPTAM IN LIBRARIE 2014

Related Posts

Total
0
Share