fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Colecția Jurnalul unui puști, împreună cu Libertatea (primele 4 volume)

Bestseller incontestabil, serie apreciată de copii din întreaga lume. Un autor șarmant care ne-a și vizitat la sfârșitul anului trecut. Și chiar dacă nu vă spuneam în titlu despre ce este vorba, mulți dintre voi ar fi pus pariu după acest început de articol că urmează să vorbim despre Jurnalul unui puști și Jeff Kinney. Ne face mare bookurie să anunțăm că seria de cărți publicată la Editura Arthur se va distribui din 19 ianuarie și sub formă de insert, împreună cu ziarul Libertatea. Proiectul este realizat în parteneriat cu Editura Arthur.

Cărțile vor fi disponibile la toate chioșcurile de difuzare a presei, dar și în magazinele Inmedio, urmând ca primele 4 volume ale colecției să apară după calendarul pe care-l vedeți mai jos. Mai trebui să știți că ziarul + carte va costa 19,99 lei. Dacă nu ați luat încă seria Jurnalul unui puști, vă recomandăm să o faceți. Cărțile sunt extrem de haioase, merită să vedeți dși voi, din nou, lumea cu ochii unui copil de clasa a 4-a. Noi am făcut-o și zău că ne-a plăcut.

Dacă vrei să vezi toate cărțile din colecția Jurnalul unui puști, dar și povestea fiecărui titlu în parte, click aici.

jurnalul unui pusti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 18 ianuarie 2016

Next Article
razbunatorul legenda lui hugh glass

Răzbunatorul. Legenda lui Hugh Glass, de Michael Punke

Related Posts

Total
0
Share