fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera si Jurnalul National ne aduc de astazi o noua colectie muzicala: Mari Pianisti

mari-pianistiCapodoperele muzicii clasice sunt aduse din nou la viaţă datorită talentului a celor mai mari pianişti ai secolului XX, muzicieni care ne-au dăruit interpretări personale, pline de intensitate şi de nuanţe inegalabile. De la Michelangeli la Barenboim, de la Gould la Rachmaninov, o colecţie de 18 CD-uri pe care să le ascultaţi, să le trăiţi, să le înţelegeţi. O colecţie care să vă mângâie auzul şi să vă bucure inima…

Colecţia, ce debutează pe 26 noiembrie , cuprinde nume marcante ale muzicii clasice: Serghei Rahmaninov, Benedetti Michelangeli, Friedrich Gulda, Maurizio Pollini, Glen Gould, Arthur Rubinstein, Daniel Barenboim, Sviatoslav Richter, Wilhalm Backhaus, Edwin Fischer, Maurizio Pollini, Vladimir Horowitz, Claudio Arrau, Emil Gilels, Martha Argerich, Vladimir Ashkenazy, Rudolf Serkin, Alfred Cortot. Împreună cu primul volum primiţi gratuit o cutie cu un design special, în care veţi putea păstra primele şase CD-uri. Pe parcursul proiectului vor fi trei astfel de cutii cadou pentru colecţionarea CD-urilor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Gaudeamus 2013: Top vanzari Polirom si Cartea Romaneasca

Next Article

Editura Polirom ne invita la lansarea cartii "Filmar" de Cristian Tudor Popescu

Related Posts

Total
0
Share