fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Colectia Papusi de portelan de la DeAgostini ne-o prezinta pe Jane Eyre

Ajunsa la cel de-al 4-lea numar, Colectia “Papusi de Portelan” de la DeAgostini ne-o prezinta pe Jane Eyre.

Papusile sunt realizate 100% din portelan, avand haine deosebite, coafuri, palarii si accesorii. Rochiile reproduc stilul de moda din epocile evocate.

PAPUSI_DE_PORTELAN

bogdan
Total
0
Shares
3 comments
  1. Papusile din seria a doua nu sunt executate cu finetea celor din prima serie. Ochii nu mai sunt din sticla, ci sunt pictati, iar detaliile vestimentare sunt mai putin elaborate. Spre exemplu, Jane Eyre din prima serie avea umbreluta, iar corsajul rochiei era mai bogat ornamentat. Asta in conditiile in care, pretul de acum al papusilor este aproape dublu. Mi-ar placea sa primesc un raspuns la comentariul meu.

    1. Multumim pentru comentariu. Din pacate noi nu va putem oferi un raspuns vizavi de calitatea produselor din colectiile pe care le prezentam. Noi doar prezentam pe site aparitiile si informatii generale legate de produse. Pentru detalii si “reclamatii” privind calitatea ar trebui sa va adresati direct Editurii care le distribuie. In acest caz vorbim de Editura DeAgostini.

      1. Apreciez ca am primit un raspuns. Colectia este in curs de difuzare si cred ca este tardiv ca editura sa aduca modificari papusilor. Dar e important sa se stie ca si colectionarii din Romania apreciaza si cauta calitate.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Colectia Cristale si Pietre, nr. 31: insert Cuartul Citrin

Next Article

Colectia "Bani pe Mapamond" de la DeAgostini a ajuns la nr. 28

Related Posts

Total
0
Share