fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Comportamentul pisicii – cartea tuturor raspunsurilor”, de Arden Moore

comportamentul-pisicii“Pisicarii” sunt oameni aparte. Au un simt al prieteniei foarte dezvoltat, sunt persoane ocrotitoare, dragastoase si foarte pasnice. Oricine are insa o pisica ar trebui sa si invete sa o inteleaga, pentru a putea sa-i ofere exact ce are nevoie.

Pisica ta face lucruri pe care nu le intelegi?

Pisicile sunt adorabile si amuzante. Totodata, pot fi tenace, deosebit de curioase, cu o indrazneala nebuneasca, sau enervant de blazate… dar toate acestea fac parte din sarmul lor. Oare ce am afla daca am putea intelege ce inseamna torsul lor sau scuipaturile furioase? Arden Moore, specialist in comportamentul pisicilor, ne dezvaluie aici misterul diverselor gesturi si actiuni ale felinelor noastre iubite.

Pisica ta nu-ti poate explica de ce refuza sa manance azi, dar Arden iti povesteste in aceasta carte despre preferintele alimentare ale pisicilor. De asemenea, vei gasi explicatii si solutii la toate problemele complexe ale comportamentului pisicilor.

Cumpara cartea de aici

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

30% reducere la 28 de titluri din Colectia Marvel

Next Article

Au slabit preturile la cartile cu retete Dukan

Related Posts

Total
0
Share