fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Copacii in care cresteau carti, de Paul Czajak, Rashin Kheiriyeh

Cumpără cartea Copacii in care cresteau carti, cu reducere, de la Elefant sau Libris.

Copacii in care cresteau carti

Copacii in care cresteau carti ne prezinta un copil plin de imaginatie care vrea sa readuca povestile in viata oamenilor dupa ce primarul orasului a interzis si distrus toate cartile. Vazand orasul schimbandu-se in rau, personajul principal ajuta la refacerea lucrurilor prin impartasirea povestilor. Acest volum subliniaza importanta cartilor in viata noastra.

Copacii in care cresteau carti vorbeste despre puterea cuvintelor si despre modul in care o singura persoana poate face diferenta. Ilustratiile sale minunate prezinta un mesaj grozav despre modul in care cartile ne imbogatesc viata si modul in care interzicerea cartilor duce la o viata saraca. Aceasta este o poveste stralucita care arata dragostea, magia si puterea lecturii.

DESPRE AUTOR:

Paul Czajak nu a crezut vreodata ca va deveni scriitor. Dupa 15 ani de munca in industria chimiei, acesta si-a descoperit pasiunea pentru scris. Din anul 2013 s-a dedicat povestilor pentru copii, inspirat fiind de cei doi copii ai lui. Ilustratiile de colaj realizate de catre Rashin Kheiriyeh fac ca aceasta carte sa fie iubita atat de copii cat si de catre adulti.

Cumpără cartea Copacii in care cresteau carti, cu reducere, de la Elefant sau Libris.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Coco Chanel

Recenzie la cartea Coco Chanel, de Edmonde Charles-Roux

Next Article
Agatha Christie

Cărțile scrise de Agatha Christie cu 50% reducere

Related Posts

Total
0
Share