fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Copil fericit – adult fericit, de Edward M. Hallowell

Copil fericit - adult fericitEditura Trei a publicat recent, în Colecția Psihologie practică, cartea Copil fericit – adult fericit, de Edward M. Hallowell.

Dr. Edward Hallowell (un specialist foarte apreciat în Statele Unite – psihiatru și expert în ADHD) ne învață că fericirea poate fi construită. Fericirea nu ține de posesiunile materiale, nu este găsită într-un loc anume, nu ne este oferită la naștere. Fericirea e o abilitate, pe care orice părinte o poate dezvolta în copilul său atunci când urmează cei cinci pași pe care dr. Hallowell îi descrie și îi trateaza pe larg în cartea Copil fericit – adult fericit: conectare, joc, exercițiu, măiestrie și recunoaștere.

Făcând apel atât la exemple din viața de zi cu zi a unor oameni diverși, cât și la cele mai recente cercetări în domeniul parentingului, această carte este un ghid prețios pentru orice părinte implicat și, totodată, pentru orice adult, părinte sau nu, care dorește să-și regăsească rădăcinile fericirii făcând o călătorie înapoi in timp… în vacanța de vară.

Cartea Copil fericit – adult fericit, de Edward M. Hallowell poate fi cumpărată cu reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Deviații de stereo

Lansare de carte: Deviații de stereo, de Ioana-Cristina Casapu

Next Article
365 de activități științifice și distractive

365 de activități științifice și distractive, de Minna Lacey

Related Posts

Total
0
Share