fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Copilul, de Fiona Barton (Editura Litera, 2021)

Copilul

Copilul, de Fiona Barton, este lectura potrivită pentru cine dorește un roman cu un ritm alert, pentru că te va ține în suspans de la început până la final.

Atunci când o parte a Londrei urmează să fie modernizată, casele vechi sunt demolate pentru a face loc altora moderne, impunătoare.

Vezi aici preț cu reducere

Un muncitor care participă la o astfel de lucrare descoperă rămășițele unui copil, îngropat cu mulți ani în urmă.

Acest caz îi atrage atenția jurnalistei Kate Waters care, din lipsă de surse și date exacte, nu poate decât să amintească această descoperire și să scrie câteva rânduri pentru ziarul la care lucrează.

Întrebarea la care dorește să afle răspuns este: a cui este scheletul descoperit pe șantier?

“Copilul este un amestec perfect de lectură de vacanță și roman pentru cluburile de carte. O urmare fascinantă a volumului de debut al lui Barton, Văduva… Un roman provocator și cu un ritm rapid, care ține cititorul în suspans până la final.” –  USA Today

Kate nu se poate resemna cu jumătățile de răspuns pe care le deține și începe să investigheze acest caz foarte complicat. Așa găsește legături între scheletul copilului și o infracțiune care se întâmplase cu multe decenii în urmă în oraș.

Din maternitatea orașului a fost furat un copil care nu a mai fost găsit niciodată. Părinții fetiței dispărute atunci au fost distruși de durere.

Jurnalista află secrete din viețile a trei femei, însă duce o luptă între a spune sau a nu dezvălui ceea ce știe de la oamenii pe care i-a întâlnit de curând.

Cartea Copilul, de Fiona Barton a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
transport gratuit

📦 Transport GRATUIT și 2+1 GRATIS la mii de cărți! ✨

Next Article
Pământul nelocuibil

Pământul nelocuibil, de David Wallace-Wells (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share