fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Corpul uman. Manual complet”, de Steve Parker [Editura Litera, 2014]

corpul-uman-manual-completEditura Litera a publicat recent un bestseller mondial (carte vanduta in peste un milion de exemplare): “Corpul uman. Manual complet”, de Steve Parker. Este o carte adresata in principal specialistilor, dar editorii ne spun si ca informatiile sunt accesibile cumva si publicului mai larg. Este bine sa avem o astfel de carte la indemana, ne putem cunoaste mai bine.

Cartea se bucura de un pret special cu ocazia lansarii. Vezi aici pretul.

Despre carte:

Incisiva, excelent documentata si cu informatii verificate, Corpul uman reprezinta manualul interactiv esential al celor care studiaza anatomia omului si al profesionistilor din domeniul medical. De asemenea, este o carte de referinta exhaustiva pentru intreaga familie.

Toate detaliile anatomiei corpului si ale functiilor lui sunt evidentiate cu o claritate remarcabila, in sute de imagini color.

Descopera cum si de ce apar disfunctiile in corp, prin analize ilustrate si usor de inteles ale unora dintre cele mai frecvente boli.

bogdan
Total
40
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Catarul", de Stanislaw Lem [Editura Nemira, 2014]

Next Article

Astazi stam pe langa casa si ne bookuram de reduceri

Related Posts

Total
40
Share