fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cosmetice preparate acasă, de Laurence Dupaquier

Cosmetice preparate acasă

Cartea Cosmetice preparate acasă face parte din seria 100% BIO – Frumusețe și sănătate și conține 50 de rețete de cosmetice ce se pot prepara acasă.

Dacă tot stăm cât mai mult pe acasaă în această perioadă, am putea să profităm de acest lucru și să începem să învățăm lucruri noi, să facem tot felul de chestii ce ne sunt utile sau ne înfrumusețează viața. Facema stfel o serie de recomandări care să te ajute să-ți ”fabrici” zile mai frumoase și, de ce nu, mai parfumate. Cosmeticele BIO sunt la mare modă, nu sunt greu de făcut, iar cartea prezentată astăzi te va ghida pas cu pas și-ți va spune tot ce ai de făcut pentru a ajunge la cel mai bun rezultat.

În baza acestor rețete, cititorii vor putea realiza, la costuri mici și în condiții de siguranță, o  gamă largă de produse de îngrijire a pielii, de igienă si frumusețe necesare intregii familii. 

Elaborate numai pe baza unor ingrediente naturale cu efecte binefăcătoare, ușor de găsit în magazinele specializate, cele 50 de rețete detaliate în cartea Cosmetice preparate acasă sunt oferite în mai multe variante pentru a se potrivi nevoilor fiecăruia.

Departe de a fi o carte cu „rețetele bunicii“, Cosmetice preparate acasă reunește rețete moderne și ușor de realizat, păstrând originalitatea ingredientelor pe care natura ni le pune la dispoziție din cele mai vechi timpuri.

Din cuprins:

  • – Ingrediente și echipamente
  • – Îngrijirea feței
  • – Îngrijirea părului
  • – Dușul și baia
  • – Unde putem găsi ingredientele
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cum să te bucuri de viață și de job

Recenzie: Cum să te bucuri de viață și de job, de Dale Carnegie

Next Article
reduceri

Cărți frumoase la cele mai mici prețuri

Related Posts

Total
0
Share